PERFECTIONISTISCH
Zo houden we de focus op ons werk

Alles moet steeds tot in de puntjes afgewerkt zijn. De verwachtingen zijn hoog dus streven we naar kwaliteit. We weten perfect wanneer we tevreden mogen zijn over het resultaat.

SOCIAAL
Een goede band met de klant.

We hebben een naam die klinkt in de streek. Daardoor worden we spontaan aangesproken door de mensen. Voor een babbeltje maken we graag even tijd.

GEDREVEN
We werken graag!

Iedere dag met plezier naar ons werk vertrekken. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Hierdoor blijven wij ons werk graag uitvoeren en dit wordt weerspiegeld in onze manier van werken.

65

PROJECTEN AFGEROND

91

PROJECTEN ONTWORPEN

508

FACEBOOK LIKES

263

Pintjes bier

Nicky & Kris

Tijd om onszelf even voor te stellen 🙂

Nicky De Croes
Nicky De Croes De bedenker
Ik ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders. Buiten in de natuur en op het veld zijn zat er van jongs af aan in. Ikzelf heb tuinbouw gestudeerd. Hierdoor heb ik een uitgebreide plantenkennis. Ik zit dan ook al van mijn eerste werkdag in de tuinaanleg . Ik en mijn broer hadden altijd al […]
Kris De Croes
Kris De Croes De lieveling
Ik was meer aangetrokken door de landbouwmachines, heb dan ook mechanica gestudeerd. Ik ging dan ook vaak naar beurzen uit interesse om de nieuwe machines te bezichtigen. Maar het buitenleven zit me in het bloed en daardoor ben ik in de sector terechtgekomen van men 24 jaar en heb ik de stiel zo geleerd op […]

Onze strategie

Gestructureerd werken. Daar houden we van! Onderstaand stappenplan is eenvoudig uit te leggen aan de klant en het is voor ons een plezier om op deze manier te werken.

1 Het idee

Alles begint met een idee. Onmogelijk staat niet in onze woordenboek. Wij luisteren graag naar uw verhaal...

2 Een concept

We bespreken graag vooraf met de klant wat hun concept is. We toetsen samen af wat de wensen en verwachtingen zijn.

3 Het ontwerp

Elk idee wordt omgezet naar een ontwerp. Van een schets op papier tot een uitgewerkt digitaal plan. Wij tonen de klant graag hoe het project er concreet zal uitzien.

4 De uitvoering

Op de afgesproken datum komen wij langs om de werken uit te voeren. Wij ruimen steeds alles netjes op.